Lørdag d. 27. februar 2021 - �rgang 16

Bravo - aner lys forude!

19-02-2021

Læserbrev: N. J. Kruse, Fjordgade 6, Løgstør, skriver:

Stor applaus til viceborgmester Theresa Berg Andersen, Vesthimmerlands Kommune for initiativet "Kamp imod spøgelsesejendomme" De sidste ca. 2o år er der sket meget store forbedringer i boligmassen især i Løgstørs historiske havnekvarter, men der er stadigvæk skæmmende huller, der bør lukkes. Det kan eksempeltvis ikke have sin rigtighed, at turisterne skal bydes velkomne eks. af en bolig i Løgstørs gamle hovedgade Fjordgade, hvor en rødstensejendom, der ikke har været beboet i mange år fremstår med bl.a. knuste ruder. De lokale ejendomsmæglere må da have et forklaringsproblem under fremvisninger i området? Forsømmelse må da tillige være en en hån imod entusiastiske løgstør-foreninger som Muslingegruppen og Løgstøregnens Turistforening, der bruger mange kalorier på at højne Muslingebyens status! Et focus på Løgstørs boligformidlere vil tillige være på sin plads. Det ville være helt forkert at generalisere, men der ER visse bolig-udlejningsfirmaer,  der har problemer med at stave til lokalpatriotisme/samfundssind, og kun har blikket rettet imod deres pengepung!

Naturligvis er Theresa Berg Andersens fortrinlige tiltag tiltænkt alle kommunens byer, men hvorfor ikke starte i Løgstør - Vesthimmerlands Kommunes absolutte turistcenter?
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!