Fredag d. 27. november 2020 - �rgang 15

Demokratisk ødelæggelse

16-11-2020

Læserbrev: Henrik Dalgaard, Konservativ Vesthimmerland, Ndr. Borremosevej 10, 9600 Aars, skriver:

Jeg tror det er uanset om du er rød eller blå, så er det fuldstændig ødelæggende for vores demokrati, det vi er vidne til idag. Respekt for at der er flere veje til målet, men måden man kommer dertil på lige nu, er helt utilstedeligt.
Jeg tror vi alle sidder med hver vores syn og holdning, på de seneste ugers politisk kaos. Men der også kun de 179 mandater der sidder på Christiansborg, der kan få skabt sammenhæng i vores land igen.

Vi har tidligere haft tradition for det vi kalder den “Danske model”, hvor man samler folketinget partier, brancher og relevante eksperter, når der skal træffes vidtrækkende beslutninger. Og der skal vi tilbage snarest.

Vi sidder lige nu og ser så grove opslag overfor folkevalgte, eksperter, meningsdannere , og mellem almindelige dansker på de socialemedier.
Og hvorfor så det. Det skal da gå sådan, når man ikke sikrer nogen form for konsensus i de politiske beslutninger. Det kan da godt være man ikke bliver enige om vejen dertil, men så har man da forsøgt, og alle er hørt og flertallet har talt.

Så kære Mette Frederiksen. Nu tager du dit embede alvorlig og indkalder alle partiers politiske ledere og gruppeformænd, med kun 1 punkt på dagsordenen. HVORDAN SKABER VI ET HELT DANMARK IGEN:

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!