Onsdag d. 13. november 2019 - �rgang 14
N. J. Kruse

Malle Møllernes Saga

07-11-2019

Læserbrev: N. J. Kruse, Fjordgade 6, Løgstør, skriver:

Hver fugl synger med sit næb, og Martin Riisgaard-Jensen er ingen undtagelse! Imidlertid er det ikke harmonier, der her kommer ud af "næbbets futteral" Det er afslørende og tankevækkende, at MRJ  forsøger at forcere opførelsen af store vindmøller i Malle området uden hensyntagen til hverken  naboer eller den smukke historiske profil med de 4 gravhøje flankeret af et kristent symbol - kirken! MRJ puster selv til de gløder, der i befolkningen ulmer i retning af at MRJ opnår en fed eksproprierings gevinst. Tillige er det stødende og uacceptabelt med navns nævnelse - eks. at rette et personligt frontal angreb imod Vesthimmerlands Kommunes viceborgmester Theresa Berg Andersen - SF.  Odiøst, men åbenbart kendetegnende for MRJ, for hvem det  af forståelige årsager ikke lykkedes at opnå en plads i Vesthimmerlands Kommunes Byråd - Tak til de højere magter - og den sunde fornuft! Der er tilstrækkeligt af venstrefolk i byrådet!

Sidste - Lokalt Indblik Løgstør 7. november 2019:

"For hun er så ung....." - Underforstået Theresa Berg Andersen, og det er jeg helt enig i, men undertonen i din mandschauvistiske gammelmands udtalelse er ikke til at tage fejl af, nemlig: "Lad dog barnet"! MJR!  En i sandhed fossil tankegang!

Hvad sker der for dig Martin Riisgaard-Jensen? Jeg er ikke bekendt med, at der i Vesthimmerlands Kommunes byråd er modstand imod opførelse af vindmøller, men en sund skepsis for hvor de skal placeres.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!