Mandag d. 25. maj 2020 - �rgang 15

Vogt jer!! Vejside-mafiaen har tyvstartet sæsonen!!

19-05-2020

Læserbrev: N. J. Kruse, Fjordgade 6, Løgstør, skriver:

For et undgå en corona-klaustrofobi "spiser vi hver dag ude" som vi siger, når vi pakker madkurven og indtager indholdet  med udsigt til en af vore mange enestående nordjyske naturoplevelser. Lørdag var ingen undtagelse, og på hjemvejen - ca. 20 km syd for Løgstør blev vi mødt af en mindre skilteskov med ordlyden: Nye kartofler og jordbær! Så du det? Om jeg så det! Vor hustru lavede en hazarderet og ulovlig u-vending og vendte tilbage til den sirligt pyntede salgsvogn. De "nye" kartofler stod pakkede i små gennemsigtige poser - til kr. 25,- indeholdende netop 25 herligt gule små vidundere, som jeg ikke havde svært ved at forestille mig blot med en stor smørklat og lidt grønt. Stk-pris 1 kr, men Herregud - det var jo "nye" kartofler.

Jordbærrene stod tillige struttende lokkende og 1. Maj-røde og indehaveren bedyrede, at de var drevet frem i et  drivhus! Vi holdt os til kartoflerne! Hverken jordbær eller kartofler bar præg af at have været i nærheden af jord eller sand, så her burde nogle relæer have slået til, men vore sanser var bedøvede at den smukke natur på Louns Halvø.  

Ved hjemkomsten konstaterede vor hustru, at kartoflerne til forveksling lignede  de egyptiske hun havde købt i et supermarked dagen før, og til kun 1/3 af prisen! Gad vide hvilket drivhus jordbærrene var fremdrevet i? I hvert tilfælde ikke et dansk, men et sydeuropæisk?

Vi så i øjnene, at vi var blevet bondefanget eftertrykkeligt - Man kan vel ikke sige, at skiltene løj, mææææn. Vi valgte at more os over hændelsen!


 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!