Onsdag d. 26. oktober 2016 - Årgang 11

Hvad pokker foregår der i Vesthimmerland?

Elevråd kaster sig ind i kamp om sundhed


Elevrådet på Løgstør Skole har selv lagt krop til i kampen for at spore skolekammeraterne ind på en sundere livsstil.


Lokalnyheder Flere nyheder

Store stryg til Team Vesthimmerland

Håndbold: Stoholm vandt med 11 mål over nedrykkerne fra 1. division.


Sportsnyheder Flere nyheder

Søskende forulempet af klovn

Klovnefænomenet er måske nået til Vesthimmerland.


Politinyt Flere nyheder
Regionale nyheder fra TV2 Nord
Landsdækkende nyheder Ind- & Udland

Forside bund nyheder

 • De smukke klassiske glødepærer genopstårDe smukke klassiske glødepærer genopstår25-10-2016

  LED-lyspærer er en god og prisbillig lyskilde. Men det skarpe og kliniske lys gør, at det ikke er alle, der synes, at det er lige velegnet overalt i boligen. De savner den hyggelige glød og det varme skær fra den klassiske glødepære, som blev udfaset i 2012 og erstattet af LED-lyspærer. Eller også savner de ganske enkelt den gamle glødepæres smukke design. Men nu er den genopstået.

  Det er firmaet Klassiske Lamper, der via sin netbutik nu kan præsentere flere varianter og størrelser af den klassiske glødepære – med indbygget LED-lys. Og de fås med klart eller the-farvet glas.

 • Danmark havde minus inflation i september20-10-2016

  I september var inflationen i Danmark minus 0,3 pct. Både i EU og i euroområdet var inflationen 0,4 pct. Måneden før var inflationen 0,0 pct. i Danmark, 0,3 pct. i EU og 0,2 pct. i euroområdet. Den lavere inflation i Danmark end i EU skyldes især lavere priser på teletjenester. Fratrækkes energi og ikke-forarbejdede fødevarer, hvilket er en ofte anvendt indikator for den underliggende inflationstakt, var inflationen i september 0,0 pct. i Danmark, 0,7 pct. i EU og 0,8 pct. i euroområdet.

  Inflationen i Europa var i september højest i Norge med 4,1 pct. efterfulgt af Belgien med 1,8 pct. Inflationen var lavest i Bulgarien med minus 1,1 pct. og i Kroatien med minus 0,7 pct.

  Kilde: Danmarks Statistik

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!