Onsdag d. 25. april 2018 - Årgang 13

Skolebestyrelse vil samle Toppedalskolen på én matrikel i Vindblæs


Toppedalskolens afdeling på Brøndumvej må gerne nedlægges og erstattes af en ny skolebygning ved afdelingen på Vilstedvej, hvis det står til skolebestyrelsen.


Lokalnyheder Flere nyheder

Aars vandt i målshow


Fodbold: Rasmus Lund Poulsen nettede 3 gange i 6-3 sejr.


Sportsnyheder Flere nyheder
Politinyt Flere nyheder
Regionale nyheder fra TV2 Nord
Landsdækkende nyheder Ind- & Udland

Forside bund nyheder

 • Løb i Vester Hornum til fordel for Danske Hospitalsklovne24-04-2018

  Lørdag d. 12. maj afholdes der Klovneløb i Vester Hornum. Pengene, der samles ind gennem tilmeldinger til løbet, doneres til foreningen Danske Hospitalsklovne.

   

  Klovneløbet er et familieløb, hvor alle kan være med. Det handler ikke om at være hurtigst; Det handler om at få en hyggelig og sjov dag, og samtidig støtte et godt formål.

  I Vester Hornum er det ”Vester Hornum Løberne”, der arrangerer Klovneløbet på vegne af Danske Hospitalsklovne:

   

  -Løbet skydes i gang ved byfestpladsen ved Vester Hornum Skole, hvor der også vil være forskellige andre aktiviteter. Jeg synes, det er en fantastisk måde at støtte et godt formål og samtidig med, at man får motion og hyggelig samvær.

   

  Klovneløbet i Vester Hornum er ét af mere end 60 Klovneløb, der afholdes rundt omkring i hele landet i maj og juni måned. Alle Klovneløb er arrangeret af lokale frivillige.

   

  Sidste år deltog over 12.000 løbere i Klovneløb landet over, og der blev doneret mere end 1.000.000 kr. til Danske Hospitalsklovne. Danske Hospitalsklovne arbejder på afdelinger over hele landet, hvor børn er indlagt. Danske Hospitalsklovnes arbejde eksisterer kun i kraft af private donationer og donationer fra fonde. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!