Mandag d. 27. maj 2019 - �rgang 14

Made in Denmark tager et år mere i Gatten


Fonden Made in Denmark er glade for at kunne fortælle, at Made in Denmark Presented by FREJA også i 2020 skal spilles i Himmerland Golf & Spa Resort.


Lokalnyheder Flere nyheder

Aars kom stærkt tilbage

Fodbold: To hurtige mål fik afværget et truende nederlag i Skals.


Sportsnyheder Flere nyheder
Politinyt Flere nyheder
Regionale nyheder fra TV2 Nord
Landsdækkende nyheder Sponsorerede artikler Læserbreve med mere
 • Hvad sker der med lysthuset?25-05-2019
  LÆSERBREV:  Niels Hagstrup, Løgstør, skriver:
   
  Det flotte lysthus ved det gl. posthus er nu meget i forfald - efter min mening er det MEGET bevaringsværdig. Hvis ikke der straks sættes ind med renovering forsvinder et gl. Løgstør klenodie. En bygning som vækker minder hos alle gl. løgstørianere. Taget i betragtning, at TRIP TRAP også har lavet et minikopi af lysthuset - fortæller, at der er tale om en bygning med sjæl.
  Jeg ved ikke hvem der pt ejer Det gl. posthus - men henstiller til vedkommende, at der hurtigst muligt gribes ind.
  Det vil glæde mange i Løgstør.
 • Er Lars Løkke ved at "LISTE A??"Er Lars Løkke ved at "LISTE A??"18-05-2019

  LÆSERBREV: N. J. Kruse, tilfreds folkepensionist, Fjordgade 6, Løgstør, skriver:

  Forsøger han, som den rutinerede general han er, at dække tilbagetoget (iflg. valgkampens mest indflydelsesrige - meningsmålings-institutterne) ved at foreslå en evt. SV-regering??? Det er mig bekendt set tidligere i historien?

  Det undrer mig at læse om de mange mig ubekendte personer, der op til valget popper op som paddehatte i en oktoberskov, og med lovord og løfter på et niveau de overhovedet ikke kan indfri efter valget!!!

  Utopi, men ville det ikke rimeligt at stille visse miniumskrav, en slags optagelseseksamen til de "Sidste dages Hellige, hvoraf mange stiller op af narsisistiske grunde, blot for at blive hørt/set?

  Selv er jeg i den lykkelige situation, at jeg ikke har problemer med, hvor mit kryds skal sættes på valgdagen, idet det jeg vægter højest er:

  Børnenes tarv, idet de er byggestenene der skal føre os ind i fremtiden - ældreomsorgen, idet det er den borgergruppe, der skal takkes for den høje levestandard vi som danskere har i dag, (demokratiet og ytringsfriheden ikke at forglemme) samt bedst mulige forhold forhold på vore sygehuse (Selv politikere får brug for dem en dag!!)

  Well, der er andre mange store problemer der hober sig op og fordrer at blive løst - den globale forurening - klodens  opvarmning - flygningeproblemet etc. etc. men det mener jeg ikke at Danmarks regering skal stå alene med - Det bør være spørgsmål/løsninger der skal løses hånd i hånd med klodens øvrige lande!

  Rigtig godt valg til alle!

   

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!