Søndag d. 21. juli 2019 - �rgang 14

2018 var et godt år i Ranum Borgerforening

23-03-2019

Der spores stor optimisme i Ranum Borgerforening, som torsdag aften gjorde status på 2018.

Økonomisk endte året med et overskud på 25.000 kroner, og det udtrykker meget vel året for Ranum Borgerforening.

Selv om ikke alt lykkedes, blev der generelt bakket godt op om de aktiviteter, som foreningen har lavet i løbet af 2018. Sankt Hans, byfest, søløb, juletræstænding og fastelavnsfest er blot nogle af de velbesøgte begivenheder, foreningen har været involveret i. Til gengæld blev der ikke noget af efterårets halloween-fest, idet der manglede frivillige hjælpere. De har dog meldt sig sidenhen, så halloween-festen kan blive realiseret i 2019.

I 2018 lykkedes det også borgerforeningen med sponsorater for 70.000 kroner at få indkøbt en flagallé, som en arbejdsgruppe nu sætter op og tager ned, når der er særlige mrkedage i Ranum.

Det ser også allerede lyst for 2019, idet der er udsigt til at der etableres en hundeskov bag den gamle Ranum hal, og i Paradisets Have, hvor den årlige sankt Hans fest afholdes, bliver der opført en ny legeplads til erstatning for den gamle, der er pillet ned på grund af dårlig stand.

Aktuelt er Ranum Borgerforening allerede i færd med at etablere en plads med to container til foreningens grej og traileren med flagstængerne. Det projekt har foreningen øremærket 65.000 kroner til.

Som noget ganske nyt er Ranum Borgerforening indtrådt i et nyt samarbejde med alle byens foreninger, hvor der første møde blev afholdt den 18. marts.

Den nye bestyrelse i Ranum Borgerforening består af Martin Sørensen, Jan Arbjerg Christensen, Maj-Britt Svendsen, Britt K. Dalsgaard og de nye medlemmer Kirstine Zoll Nielsen, Preben E. Bro og Helene Buschardt Lynge.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!