Mandag d. 21. maj 2018 - Årgang 13

26 kunstnere laver pariserstemning i Løgstør

21-03-2017

En gruppe kunstnere vil i år sætte Løgstør - om ikke på verdenskortet så på det nordjyske kort. De laver i år en påskeudstilling, som hedder Åbne Atelierdøre, Løgstør.

Det betyder, at alle de kunstnere, som har et værksted i Løgstør, åbner dørene for publikum. De, der har ekstra plads, inviterer andre kunstnere, som ikke nødvendigvis er fra Løgstør.

- Vi har lånt den tidligere legetøjsbutik i Torvegade 3, som blandt andet benyttes af de, som gerne vil udstille, men som ikke har et værksted der er egnet. Derudover vil alle 26 kunstnere være repræsenteret med et enkelt værk. Alle besøgende får dér udleveret et katalog med et bykort, der viser, hvor de forskellige udstillinger er ved hjælp af numre, samt en beskrivelse af hvert enkelt sted og/eller kunstner, siger Birthe Kjærsgaard, der selv er én de 26 kunstnere.

Der vil være maleri, keramik, smykker, skulptur. glas og foto. Kunstnerne vil også i samarbejde med Løgstør Handelsstandsforening skabe et Mont Martre og pariserstemning i hovedgaden påskelørdag formiddag, hvor alle malerne vil medbringe staffeli, lærred og farver og udøve de kunstneriske færdighederr.

Der er  i alt 26 kunstnere fordelt på 13 atelierer, som deltager. De 10 atelierer er i gåafstande i Løgstør midtby og havn, og de andre 3 lige i omegnen af Løgstør. Udstillingerne har åbent alle 5 påskedage.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!