Tirsdag d. 7. juli 2020 - �rgang 15
Hanne Sønderby

40 års jubilæum i Spar Nord

28-06-2020

Kundemedarbejder Hanne Sønderby kan den 1. juli fejre 40 års jubilæum i Spar Nord Bank.

Hanne Sønderby er særdeles vellidt person af såvel kolleger som kunder. Til dagligt er hun en del af holdet i Spar Nord Banks erhvervsafdeling i bankområde Vesthimmerland, hvor hun er afdelingens "blæksprutte" med fuldstændig styr på de løbende arbejdsopgaver, som lander på hendes bord.

Jubilaren er gjort af et særligt stov. Hun har evnen til både at være en loyal kollega og medarbejder, og Hanne har gennem alle årene vundet meget tillid og respekt, fordi hun med stor faglighed og social omsorg har passet sit job og samtidig keret sig om både arbejdsplads og kolleger.

I forbindelse med Hannes jubilæum havde afdelingen udfordret hinanden på, om de kunne finde nogle eksempler på, at hun havde kvajet sig på den sjove måde. Men det kunne slet ikke lade sig gøre, hvilket på den gode måde meget godt betegner 40-års jubilaren.

Privat er Hanne og hendes mand Lars Erik bosat i Løgstør, og sammen har de to sønner. Hun nyder at være en del af muslingebyens gode liv og leben med et aktivt handelsliv, en pragtfuld havn og natur. Fritiden bruges blandt andet på tennis og golf  og gerne sammen med gode venner.

Jubilæet fejres internt i banken sammen med Hanne Sønderbys kolleger.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!