Søndag d. 7. juni 2020 - �rgang 15
Erik Stagsted i den sorte jakke nyder opbakning fra byrådet som formand for Ældrerådet i Vesthimmerland

500 pensionister og efterlønsmodtagere til forårsfest

08-05-2019

Ældrerådets formand Erik Stagsted fik i dag markant opbakning fra borgmester Per Bach Laursen til årets forårsfest for pensionister.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Der var stor fest i Messecenter Vesthimmerland i eftermiddag, da lige knap 500 efterlønsmodtagere og pensionister var til årets forårsfest arrangeret af Ældrerådet i Vesthimmerland og kommunens respektive efterløns- og pensionistklubber.

Ældrerådets formand, Erik Stagsted, bød velkommen, og han fik også en central placering i borgmesterens tale til de mange gæster.

Erik Stagsted trak sig i februar som landsmand for Danske Ældreråd efter anonyme trusselsbreve. En behyandling, som Per Bach Laursen i messecenteret kaldte for "voksenmobning af værste skuffe". Og Erik Stagsted skal ikke pønse på at forlade formandsposten lokalt i Vesthimmerland på baggrund af episoden på landsplan.

- Det er uanstændigt og hører ikke hjemme i det danske samfund. Der er stor opbakning bag dig i byrådet, og derfor har vi også opfordret dig til at fortsætte det gode arbejde i Vesthimmerlands Kommune, sagde borgmesteren fra scenen, og denne udtalelse fik stort bifald fra de mange tilhørere.

Frivillige sikrer velfærden

Inden festdeltagerne kunne kaste sig over kaffebordet, fik de et kort ressumé af aktuelle sager i kommunen af borgmesteren. Han kom blandt andet ind på politidækning, turistsamarbejde, TV2 Nords historie om kommunens tvivlsomme håndtering af svage borgere, men også om kommunens dyrt købte lærepenge om økonomistyring af store projekter efter fadæsen med omfartsvejen syd om Aars.

Per Bach Laursen roste også frivilligheden i Vesthimmerland:

- I særdeleshed fra den ældre del af befolkningens side. Det er svært at se, hvordan vi skulle have sådan et velfærdssamfund i Vesthimmerlands Kommune uden disse frivillige, sagde borgmesteren.

I løbet af eftermiddagen var der underholdning ved både trioen Kræn Vest m. Band og med Aars Spillemandslaug.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!