Tirsdag d. 20. august 2019 - �rgang 14

Løgstør-høvdinge var suveræne

31-01-2019

60 AKT-børn fra hele Vesthimmerland var i dag til stævne i høvdingebold i Østermarksshallen, og det blev en triumf for Løgstør.

Af Jacob Dalgaard

AKT-eleverne på mellemtrinnet i Vesthimmerland mødes hvert år til et stævne i høvdingebold. I år var stævnet udvidet med udskolingselever, og derfor blev der spillet i to puljer.

Normalt spilles der på hjemmebane hos de forsvarende mestre, men da Løgstør de seneste år har vundet mesterskabet, blev stævnet i år for forandringens skyld flyttet til Aars, hvor Aars Skole var værter for stævnet i Østermarkshallen.

Aalestrup og Farsø skoler stillede hver med et hold, Løgstør Skole med to hold og Aars Skole med 4 hold. Men trods udebane viste de to hold fra Løgstør sig at være uovervindelige. De vandt begge puljer.

Julie Sølund Dolleris fortæller, at eleverne har glædet sig til dagen. Andre AKT-elever har dog brug for de mere faste, daglige rammer og sprang over høvdingebolddagen i Aars.

Der var masser af præmier sponsoreret af lokale firmaer, og i hver kamp blev der i bedste håndbold-VM-stil kåret en "kampens spiller".

Dagen blev afsluttet med en storkamp, hvor 50 elever spillede mod 10 fra personalet, og kampen endte med sejr til eleverne.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!