Mandag d. 16. december 2019 - �rgang 14

80 til Sankt Hans i Gundersted

24-06-2019

Søndag aften blev der traditionen tro afholdt Skt. Hans af Gundersted borgerforening i det lokale Multihus. Her var der godt 60 fremmødt til fællesspisning, mens der yderligere kom et par gode håndfulde da bålet skulle tændes.

Her kunne de knap 80 fremmødte høre kultur- og fritidsudvalgsformand i Vesthimmerlands Kommune, Asger Andersen, fremføre årets båltale, alt imens heksen sydede godt på bålet.

Her startede han med at mindes det bedste mål han nogensinde selv har lavet, som netop var på Gundersted stadion, desværre dog et mål i eget net – men et godt mål ikke desto mindre. Herefter lod Asger Andersen talen tage sit udgangspunkt i heksen fra fordoms tider. Hun – for som oftest var det en kvinde – var ofte den som de lokale magthavere frygtede og derfor valgte at pege fingre af frem for at inkludere hende og drage nytte af hende i samfundet.

”Ofte glemmer man dog, at når der peges fingre af andre, så er der hele 3, der vender imod sig selv”, lød det fra Asger Andersen, der sluttede af med at ønske god midsommer. Aftenen blev rundet af med hyggesnak, kaffe og kage.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!