Søndag d. 24. juni 2018 - Årgang 13

Åhh Abe-festival igen ramt af regn

12-08-2017

Over 2700 børn og deres forældre var i dag i Løgstør til Åhh Abe Festival.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Danske børn har i år vænnet sig til, at det regner, så lørdagens regnvejr fik ikke de små til at blive hjemme fra den tredje udgave af Åhh Abe-festvial i Løgstør. Mange var forberedt og havde iført sig regntøj og gummistøvler, så de kunne stå foran scenen ved siden af Kulturladen uden at blive våde til skindet.

Mette Kjær fra forenigen Børnehøjde Vesthimmerland, som har arrangeret festivalen, skønner, at der i løbet af dagen har været mellem 2700 og 2800 gæster. Det er tæt på målet om 3000 gæster.

Hele festen er betalt af sponsorer, hvilket betyder, at såvel børn som voksne ganske gratis kunne deltage. Derfor er der heller ikke et præcist deltagerantal.

Årets hovednavn var Wafande. Han skulle slutte festivalen af klokken 15, men han blev 20 minutter forsinket på grund af trafikkø. Til gengæld kunne publikum glæde sig over tørvejr i netop disse 20 minutter.

Forinden havde Åhh Abe Festivalens faste mand, Mek Pek, givet en koncert i regn. I år kunne han dog holde sit på det tørre, da scenen nu er overdækket. Det var den ikke for to år siden, hvor Mek Pek blev drivvåd under sin optræden.

Den voksende festival havde desuden Disko Kalle og Show4Kids på plakaten.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!