Søndag d. 21. juli 2019 - �rgang 14
Tove Douglas overrækker et gavebevis på 2500 kr. til Frederik Helleberg Mathiesen

Årets idrætsnavn og årets idrætstalent er fundet

25-03-2019

Idrætsrådet Vesthimmerland har den 21. marts afholdt vores årlige generalforsamling i Firkløveren i V. Hornum.

På generalforsamlingen kårede Idrætsrådet Vesthimmerland årets idrætsnavn. Det blev Michelle Jørgensen fra Aalestrup Handicap Idrætsforening. Michelle spiller på parasport-kvindelandsholdet. Hun har deltaget i stævner i Norge, Sverige, Hviderusland, og hun er netop hjemvendt fra Dubai, hvor hun har spillet for Danmark.

Årets Idrætstalent er en anerkendelse og opmuntring til en ung idrætsudøver på højst 18 år. Prismodtageren skal i det forgangne år have udvist særlig vilje, engagement, færdigheder og udviklingspotentiale inden for sin idrætsgren. Det har 14-årige Frederik Helleberg Mathiesen i en sådan grad, at han tog prisen.

Han begyndte at gå til brydning i Aars Brydeklub, da han var 5 år. Allerede i løbet af det første år, hentede han de første guldmedaljer hjem og siden da er antallet af medaljer og pokaler vokset ganske fint. Frederik vandt sit første internationale stævne som 11 årig og i marts sidste år vandt han DM, som blev afholdt af Aars Brydeklub. Han vandt både guld i græsk/romersk og fristil.

De to prismodtagere modtog begge 2500 kroner, som er sponsoreret af Jutlander Bank.

Idrætsrådet i Vesthimmerland arbejder med idrætspolitik i Vesthimmerland i tæt dialog med kommunens forvaltning og Kultur- og fritidsudvalget. På rådets generalforsamling berettede formand Tove Douglas om de områder, der i årets løb har været arbejdet med.

 

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!