Onsdag d. 19. juni 2019 - �rgang 14

Ældre Sagen afholder nytårsmøde med sundhedspolitikere

30-12-2018

Ældre Sagens 4 afdelinger i Vesthimmerlands Kommune (Farsø, Løgstør, Aalestrup og Aars) holder tirsdag d. 8. januar 2019 kl. 13.30 et panelmøde med medlemmerne af sundhedsudvalget i Vesthimmerlands Kommune med formand Palle Jensen i spidsen. Mødet afholdes i Aktivitetscentret, Bymidten i Aars, og alle er velkomne.

Hovedemnet er den nye sundhedsaftale om samarbejdet mellem Region Nordjylland og de 11 kommuner i regionen. Sundhedsaftalen vedrører perioden 2019 – 2022 og er ikke vedtaget endnu, men konturerne til en ny aftale er på tegnebrættet.

Hvilken betydning har aftalen for den almindelige borger?

Det er velkendt, at hospitalerne effektiviserer og forcerer deres behandling af patienter – og det bliver næppe mindre, når det nye supersygehus i Aalborg om 3 år tages i brug. Men er kommunen så klar til at overtage den fornødne pleje, efter patienten er opereret eller behandlet på anden vis? Har kommunen et tilstrækkeligt antal akutpladser? Hvordan er samarbejdet i forbindelse med udskrivning? Hvordan skelner kommunen mellem akutpladser, rehabilitering og aflastningspladser? Det har betydning for borgerens betaling for kost og vask, og det bliver nogle af de ting, politikerne kommer til at give svar på på nytårsmødet.

Andre emner om sundhedsområdet i Vesthimmerlands Kommune vil også blive drøftet. F.eks. er udviklingen på plejehjemsområdet altid interessant, og de nye lægehuse i Aalestrup og Farsø og deres finansiering kunne nok også interessere en del.

Der vil blive lejlighed til at stille spørgsmål til sundhedsudvalgets medlemmer.

Se annonce her

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!