Tirsdag d. 29. september 2020 - �rgang 15

Amerikansk præsidentvalg til debat i Ranum

12-09-2020

Kampen om Amerikas sjæl. Det er titlen på Folkeuniversitetets næste foredrag, når redaktør for international kultur, Birgitte Borup, kommer og fortæller om det kommende præsidentvalg i USA.

Birgitte Borup, der selv stammer fra Løgstør, er journalist, ivrig debattør og klummeskribent, kendt fra forskellige medier og nu ansat ved Berlingske. Hun har boet i New York i en årrække. 

Det er længe siden, et amerikansk præsidentvalg har været så spændende som i år. Mange ryster stadig på hovedet over Donald Trumps impulsive handlinger, polariserende udtalelser på Twitter og måden at iscenesætte sig selv på. Ikke desto mindre er han en af verdens mest magtfulde mænd, og han har fortsat mange tilhængere, der sætter store forhåbninger i ham. 

Men hvordan kunne det komme dertil? Og er der en sammenhæng med tidens strømninger i øvrigt?

Dette og meget mere vil Birgitte Borup hjælpe os med at finde svar på torsdag den 24.september kl. 19-21 i Ranum Efterskoles festsal, hvor Folkeuniversitetet i Vesthimmerland inviterer på foredrag.

Der er gode muligheder for at overholde både afstands- og hygiejnekrav på stedet, hvor man med fordel kan tilmelde sig. For mere information se www.fuvh.dk. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!