Torsdag d. 22. august 2019 - �rgang 14

ANDEN bringer ud - i Vesthimmerlands Musikhus ALFA

16-01-2019

Anders Matthesen er atter klar til at drage på landevejen, for at lave det han elsker allermest: klassisk stand-up. Til april optræder ANDEN i ALFA.

Den 6. april går Anders Matthesen på scenen i ALFA under overskriften ’ANDEN bringer ud’. Der bliver tale om stand-up i ordets reneste forstand – Anden og en mikrofon – uden dikkedarer.

De sidste 9 år har Matthesen ikke været hele Danmark rundt, men kun besøgt udvalgte byer med sine store onemanshows. En massiv efterspørgsel har nu fået ham til at starte tour-bussen op og køre fra by til by, med lårklaskende sjov stand-up, som vi kender det bedst fra hans side. Han siger selv:

”De sidste mange gange jeg har været aktuel med et show, har det haft en størrelse, der har begrænset det til kun at kunne spille meget få, større byer. Denne gang beder jeg ikke folk komme til mig. Her møder jeg dem, hvor de er, på de lokale spillesteder i hele Danmark, store og små. Jeg glæder mig helt vildt – både til at være ude blandt folk igen, men også til at vende tilbage til klassisk stand-up uden et manuskript. Det bliver nogle aftner hvor alt kan ske, og hvor materialet kan tage den drejning det vil. Det er der, der virkelig kan opstå magi mellem publikum og mig”.

ANDEN er netop nu aktuel med filmen Ternet Ninja, og både den og hans seneste store show, jubilæumsshowet ’ANDEN 25’, har høstet fremragende anmeldelser.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!