Mandag d. 21. oktober 2019 - �rgang 14
Karnevalsoptoget er en af de sikre succeser ved byfesten i Aggersund

Arbejdsheste gør klar til byfest i Aggersund

12-07-2019

I morgen er der arbejdsdag for ihærdige frivillige, som gør Aggersund klar til fire dages byfest.

I dagene fra den 19. til den 22. juli er der byfest i Aggersund. Byfesten har afløst den tidligere sportsuge, som i takt med idrætsforeningens faldende aktivitetsniveau blev vanskelig at udfylde.

Til gengæld er der noget for enhver smag under byfesten, som lægger forsigtigt ud med noget håndbold og præmiewhist om fredagen den 19. juli.

Lørdag fortsættes der med andre idrætsgrene som petanque, rafleturnering, fodbold og havetraktortræk.

Aktiviteterne foregår på Aggersund Stadion. Søndag formiddag bevæger byfesten sig dog bogstavelig talt rundt i byen, når det traditionsrige karnevalsoptog holdes i hævd. Senere på dagen er der blandt andet krolf, børnegudstjeneste og banko på programmet.

Trods byfestens placering midt i skolernes sommerferie er der rigtig god tilslutning til de forskellige aktiviteter. Der er endda allerede lukket for tilmelding til gade-/firmafodboldturneringen mandag aften, da det maximale antal på 16 hold er nået. Der er ovenikøbet et par hold på venteliste.

Tirsdag den 23. juli er også sat på byfestprogrammet, hvor alle indbydes til oprydning.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!