Tirsdag d. 29. september 2020 - �rgang 15
Morten Jørgensen til højre tror ikke længere på, at der kan afholdes bierfest i Løgstør i januar 2021 med de nuværende coronaudsigter

Bierfest aflyses i 2021

13-09-2020

Coronapandemien begynder nu at forårsage aflysninger i 2021.

Af Jacob Dalgaard

Der bliver ikke bierfest i Lanternen den 23. januar næste år. Løgstør Byfedest, som står bag arrangementet, har i hvert fald aflyst arrangementet indtil videre. 

Formand Morten Jørgensen uddyber, at som det ser ud nu, tror han ikke på, at det bliver muligt at lukke 1000 mennesker ind i en hal allerede til januar. Billetsalget plejer at starte her i september, og der skal ske meget de næste to måneder, hvis situationen skal ændre sig. 

Han holder dog døren lille smule på klem. Skulle situationen ændre sig til det bedre, vil vi tage en snak med vores ambassadører, og se om vi i løbet af de sidste tre uger op til festen kan gøre noget. Vores orkester er i hvert fald klar, siger Morten Jørgensen. 

Løgstør Byfedest måtte i sommer aflyse byfesten og det store truckshow. Truckshowet blev udsat til 26. september - men som et lukket arrangement alene for de 200 deltagende lastbiler og deres chauffører. Men også det er nu aflyst, da det ikke er muligt at gennemføre med det gældende forsamlingsforbud på 100 personer. De mistede indtægter rammer i sidste ende de foreninger, som plejer at nyde godt af overskuddet fra Løgstør Byfedests arrangementer.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!