Søndag d. 24. marts 2019 - Årgang 14
Hverken Mette Kjær eller Theresa Berg Andersen fra Børnehøjde Vesthimmerland havde mulighed for at deltage i overrækningen. Derfor sendte Mette og Theresa turistchef for Vistit Vesthimmerland, Jimmi Petersen, der ses til venstre på billedet. Han modtager checken fra Jan Pedersen fra Feriepartner Limfjorden.

Børnehøjde Vesthimmerland får støtte fra lokal feriehusudlejer

14-04-2018

Åhh Abe 2018 afholdes på havnen i Løgstør den 11. august, og arrangørerne er i gang med at planlægge en kæmpe fest til glæde for mange børn og turister fra hele Vesthimmerland.

Lige nu arbejdes der på at skaffe de fornødne sponsorater, som er det bærende for festen. Åhh Abe har nemlig det princip, at det skal være en gratis oplevelse, således at alle familier har mulighed for at deltage uanset social status.

Hos Feriepartner Limfjorden går man op i gode oplevelser for både sommerhusejere, lejere og for alle andre, der bor i sommerlandet. Derfor har feriepartnerbureauet besluttet at uddele midler til personer, foreninger eller lokale ildsjæle, der bidrager til at gøre et besøg ved Limfjorden til en god oplevelse. Her i Limfjordsområdet uddeler Feriepartner i alt 10.000 kroner i løbet af 2018, og de er i år gået til foreningen Børnehøjde Vesthimmerland, som står bag Åhh Abe-koncerterne.

- Jeg er rigtig glad for, at vi kan støtte netop dette fine projekt, der passer godt til vores ambition om at være en aktiv del af lokalmiljøet, samtidig med at vi gør noget, der tilgodeser vores gæster og kunder, siger Jan Pedersen fra Feriepartner Limfjorden. – Dette projekt vil forhåbentligt betyde at vores gæster og omkringboende husejere, kan få én på opleveren!

 I alt støtter Feriepartnerkæden gode projekter, der medvirker til at gøre landets lokalområder til gode steder at bo og at holde ferie med over 1 mio. kr. i 2018. Til oktober uddeles der hele 100.000 kroner til de tre bedste projekter i landet.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!