Mandag d. 23. september 2019 - �rgang 14
Direktør Brian Larsen, Aars Boligforeningen, ved projektet på Mortensgade i Farsø, som skrider planmæssigt frem.

Boligforening har premiere og rejsegilde på 24 boliger i Farsø

04-06-2019

Aars Boligforening markerer på torsdag, at foreningen er langt fremme med opførelsen af sin første afdeling i Farsø – 24 boliger på Mortensgade. Det er boligforeningens første projekt i Farsø.

- Vi inviterer derfor alle interesserede til rejsegilde på projektet torsdag den 6. juni, oplyser direktør Brian Larsen, Aars Boligforening.

Forhåndsinteressen for de nye boliger er stor, og der er allerede sat navn på over halvdelen af lejlighederne. De nye boliger, som skal stå klar 1. marts 2020, er 97-101 kvadratmeter. De har alle gode faciliteter: Stor altan eller terrasse, lys og moderne indretning, høj isolering og ventilationsanlæg, klinker med gulvvarme i entre og bad, parketgulve i stue og værelser, depotrum placeret i separat bygning i gården, alle udearealer vedligeholdes sommer og vinter af ejendomsfunktionæren, og der bliver gode parkeringsforhold.

Boligforeningens direktør fremhæver, at de nye boligers centrale placering også er medvirkende til den store forhåndsinteresse.

- Boligerne på Mortensgade ligger tæt på Rådhuscentret med specialbutikker og supermarkeder. Der er nem adgang til daginstitution, skole, idrætshal, svømmehal m.v, ligesom der er gå-afstand til  busterminalen.

Der er ingen tvivl om, at de nye boliger vil udgøre en væsentlig del af Farsøs boligudbud.

- Farsø er jo inde i en positiv udvikling, hvor det er væsentligt, at der er et varieret boligudbud både af ejer- og lejeboliger, understreger Brian Larsen.

I forbindelse med torsdagens rejsegilde er der mulighed for at høre mere og få besvaret spørgsmål om Mortensgade-projektet fra boligforeningen og evt. reservere en bolig. Der er mulighed for en etape 2 på 21 boliger.

Aars Boligforening har engageret KFUM-spejderne i Farsø til at servere pølser til rejsegildets gæster.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!