Fredag d. 5. juni 2020 - �rgang 15
Ups - så er det hjemad...

Byfest i Løgstør i kendte former

12-06-2019

I denne uge er der byfest i Løgstør.

Der er ikke de store overraskelser i årets byfestprogram, hvor arrangørerne har holdt sig nogenlunde til den sikre skabelon fra tidligere år. Weekendens truckshow er et nyt tiltag, der kom til sidste år, men ellers byder programmet på klassikere som Kanalløbet på torsdag, smugkro på fredag og byfestbal med revy på lørdag, vor der naturligvis også er dyrskue.

I aftes var der firma-/familie- og gadefodbold på Løgstør Stadion, hvor der i år blot deltog 5 hold. Men de medvirkende spillere syntes at nyde spillet under de frie rammer.

Eller i hvert fald de fleste. Spar Nord stillede med et hold, og her var der ikke just roser til holdets offensive målmand fra holdkammeraterne. "For helvede, Johnny din klaphat", lød den velmente opsang fra en medspiller til målmanden, da han sparkede bolden direkte ud til en modstander for anden gang i træk, hvor det første kiks kostede et mål.

Samme målmand skulle efter sigende også have disket op med flere klasseredninger, og Spar Nords hold slap trods alt hæderligt fra turneringen med en 3. plads. 2. pladsen gik til SuperBrugsen, mens vinderen blev Væksthuset.

I aften klokken 19 er der byfestbanko i Lanternen, hvor der spilles om kolde kontanter. Dørene åbnes klokken 17.30.

Hele byfestprogrammet kan ses her

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!