Søndag d. 21. juli 2019 - �rgang 14

Christiansmindeparken er kommet i rejsehøjde

12-01-2019

I går blev der holdt rejsegilde på den første bygning med i alt 8 lejligheder på den gamle halgrund på Kristiansmindevej.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Udsigten er ganske uovertruffen fra de nye ejerlejligheder, som netop er i færd med at blive bygget på Kristiandmindevej ved siden af den gamle pavillion. Det kunne man se ved selvsyn i går, hvor byggeriet er nået så langt, at bygherren kunne invitere til rejsegilde.

Der er endnu ikke installeret elevator, men de, der tog trapperne op gennem de 4 etager, kunne igår konstatere, at de kommende ejere af de i alt 8 lejligheder får en unik udsigt over Løgstør by, Limfjorden og Christiansmindeskoven.

Det er selskabet T123 Aps, der opfører byggeriet. Bag selskabet står Torben Frederiksen, Søren Have, Birger Larsen og Jacob Jørgen Jacobsen. De to førstnævnte har begge købt en af lejlighederne. Birger Larsens forældre har også købt en, og derudover er yderligere en lejlighed blevet solgt. Andre fem lejligheder er reserveret. Heraf den ene til Jacob Jørgen Jacobsen og hans kone Kirsten, som først skal have solgt deres hus i Løgstør.

Lejlighederne koster omkring 3 millioner kroner stykket, og salget har gåen en smule trægt. Men nu er der mulighed for at se, hvad man køber, og det tror Torben Frederiksen vil fremme salget, sagde han i sin tale ved rejsegildet.

Byggeriet vil nu blive pakket ind, mens håndværkerne arbejder indvendigt, og til påske vil den igen blive pakket ud. 1. september skal lejlighederne være klar til indflytning.

Hvis der kommer skred i salget, er der planer om at opføre et tvillingetårn ved siden af det igangværende byggeri.

Ved rejsegildet blev der serveret pølser bilgaragerne i kælderen.  

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!