Søndag d. 13. juni 2021 - �rgang 16

Comedy med Thomas Hartmann og Torben Chris udsat et år

25-10-2020

I fredags skulle Comedy showet Men´s Room 4: Mega Men, med stand up komikerne Thomas Hartmann og Torben Chris have været afholdt i Kultur- og Idrætscenter Lanternen i Løgstør, men i lighed med mange andre arrangementer, er dette blevet aflyst grundet Covid-19. Nu er ordet aflyst måske ikke det rigtige at bruge, idet showet faktisk blot er udskudt. For de to komikkere har besluttet at flytte hele deres planlagte turne rundt i landet til 2021 og datoen for showet i Løgstør er allerede fastsat til fredag d. 22. oktober 2021.

Det er et samarbejde mellem Løgstør Badminton Klub og Løgstør Håndboldklub, som har banet vejen for, at Lanternen får besøg af de to landskendte komikere, idet de to lokale klubber er gået sammen omkring et samarbejde med comedy bureauet FBI omkring afholdelse af comedy shows i Løgstør. I de to klubber ærgrer man sig selvfølgelig over, at det ikke var muligt at afvikle showet i år. 

”Vi havde glædet os rigtigt meget til at præsentere Hartmann og Chris på scenen i Løgstør, men i den nuværende situation er det ganske enkelt ikke muligt” lyder det fra Jimmy Støttrup som sammen med Claus Jensen fra Løgstør Håndboldklub, er de to mænd med ansvaret for showet i Løgstør. 

”Det er super ærgerligt, men om ikke andet så har vi et helt år til at få solgt de sidste billetter, så vi forhåbentligt kan åbne dørene til et totalt udsolgt show næste år”.
 
Og hvad er det så, der venter publikum næste år? Iflg. de to komikeres egen hjemmeside vil de med knivskarpe jokes tage publikum igennem de hverdagsproblematikker, vi alle kan genkende, og som vi er bedst tjent med blot at grine af. Showet er præget af den udvikling, som de to komikere selv har været igennem. Fra at have været to ungkarle - i faste forhold, men ugifte - er de begge siden deres første shows sammen, blevet gift og er sammenlagt indehavere af to huse på veje med stillebump, to stationcars, to børn og en hund. Dette bevidner naturligvis, at livet med kvinderne slet ikke er så slemt. - men morsomt det bliver det sikkert.

Billetterne til showet kan købes via https://www.billetsalg.dk/Event/Thomas%20Hartmann%20og%20Torben%20Chris%20-%20Mens%20Room%204/2628

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!