Onsdag d. 30. september 2020 - �rgang 15

Cykelklub fik vist flaget

03-09-2020

Løgstør Cykelklub afholdte søndag “åbent hus” arrangement for nuværende, nye medlemmer og andre cykelinteresserede, som kunne tænke sig at prøve at cykle sammen med andre. Vejret var perfekt til cykling med solskin og svag vind, hvilket gav optimale betingelser for en god cykeloplevelse.

Cykelklubben har indledt et samarbejde med DGI om udvikling af klubbens tilbud. I den forbindelse har man tilknyttet Emma Lyngholm fra DGI de kommende måneder til at bidrage med udviklingen. Ifølge formanden for Løgstør Cykelklub, Jens Dalgaard, er det vigtigt for klubbens udvikling at få friske øjne udefra til at se på klubbens aktiviteter, kommunikation osv.

Cykelryttere har mange forskellige individuelle ønsker. Nogle vil køre MTB, nogle på racer, mens andre vil på gravel. Så er der forskellige ønsker til tempo, distancer, ruter, træningstidspunkter osv. Trods forskellige ønsker blandt rytterne er den bedste cykeloplevelse sammen med andre. Derfor er det vigtigt nu at få struktureret klubbens tilbud, således at alle får en god oplevelse på cyklen. 

Formanden i klubben erkender, at man hidtil ikke har formået, at tilbyde et tilstrækkeligt tilbud for alle. Derfor vil klubben nu blandt andet tilknytte en holdkaptajn på fremtidige ture. Så er det holdkaptajnens ansvar at få lagt en rute og informere holdet. Men også at sørge for at få udfordret de stærkeste ryttere, samtidig med at man ikke kører ”lungerne ud” ud af de svageste.

Netop dette har været en af udfordringerne for at fastholde et kontinuerligt fremmøde til klubbens træninger onsdag og søndag. Derfor glæder Jens Dalgaard sig over at den proces nu er sat i gang: 

”Jeg er sikker på at vi sammen med Emma og DGI i den kommende tid kan skabe en bedre struktur og mere værdiskabende tilbud for det enkelte medlem fremover”. 

Søndagens arrangement bød først på en cykeltur for dagens 4 forskellige hold. Herefter bød klubben på pølser, øl, vand, kaffe og kage. Herefter var der konkurrencer på parkeringspladsen ved Lanternen, hvor der blev konkurreret i alternative discipliner som ”snailbike” og ”kiss”. Der var flotte præmier til de 3 bedste i hver disciplin.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!