Mandag d. 25. marts 2019 - Årgang 14

De mindste og mellemste fra Vilsted Friskole på tur

12-06-2018

I sidste uge var mellemgruppen på Vilsted Friskole på den årlige lejrtur, og i år gik den til Augustenhof på Als. Lejrpladsen var placeret få meter fra havet, så der blev badet hver dag, til stor glæde for børnene.

De tog bus og tog hele vejen derned, og der var dømt hygge på hele turen, med lækre madpakker og guf.

Tirsdag gik turen til Escape house, Dybøl mølle og Gråsten slot. Børnene hyggede sig på hele turen, dog var Escape house det sjoveste den dag.

Onsdag stod den på fede oplevelser i Universe - hvor der blev kørt på segway, fremstillet raketter, og prøvet VR briller, en kæmpe oplevelse for børnene. Torsdag var der hjemmehygge på lejrpladsen, og fredag gik turen hjemad, hvor forældrene stod og ventede på perronen med flag og kram.

Lillegruppen på Lejrtur i Thyborøn

Lillegruppen på Vilsted Friskole har også været på tur. Børnene kom fredag hjem fra den årlige lejrtur, som i år gik til Thyborøn. Der var dømt hygge og lejrstemning på hele turen, med bål og badeture.

Der blev også tid til et besøg på Kystcentret, hvor børnene fik lov til at røre ved krybdyr og opleve dyrene på tæt hold. Der blev hygget ved lejrpladsen med leg og musik, og det var nogle trætte børn som vendte hjem til skolen igen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!