Torsdag d. 22. august 2019 - �rgang 14
Den siddende bestyrelse for Det Radikale Venstre i Vesthimmerland. Fra venstre ses Søren Dolmer, Hanne Tindal Madsen, Gitte Lopdrup, Gerda Sørensen, Karsten Kjærgaard og Erik Knudsen.

De Radikale er stadig slukørede

10-05-2019

Men der er optimisme at spore forud for det forestående folketingsvalg.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Ved det seneste kommunalvalg røg Det Radikale Venstre helt ud af byrådet i Vesthimmerland. Nederlaget nager stadig i den lokale partiforening. Det erkendte formand Karsten Kjærgaard blankt på foreningens generalforsamling i aftes, som blev afholdt på Farsø Efterskole.

Heller ikke forberedelserne til folketingsvalget er gået problemfrit.

- Himmerlandskredsens folketingskandidat Sanne Bjørn trak sig i efteråret, hvorefter der i huj og hast skulle findes en ny kandidat, da vi troede, at valget kunne komme, hvornår det skulle være, sagde Karsten Kjærgaard, der glædede sig over, at det blev regionsrådsmedlem Gitte Lopdrup fra Aars, der i stedet overtog kandidaturet. Hun sidder også i bestyrelsen for den vesthimmerlandske partiforening.

Karsten Kjærgaard håber, at det nu lykkes at få Gitte Lopdrup valgt ind i Folketinget. Det vil også gøre partiet mere synligt lokalt til gavn for medlemstallet, forudser han.

Netop det lave antal af medlemmer i Vesthimmerland er en kilde til bekymring i bestyrelsen. Dog er tallet nu stigende og ligger aktuelt på 27 medlemmer. Det mærkes i partikassen, hvor der ikke er meget at føre valgkamp for, så hvervning af medlemmer bliver et af de store indsatsområder på den anden side af valget, blev konklusionen på generalforsamlingen.

Karsten Kjærgaard blev genvalgt som formand, og Søren Dolmer og Gitte Lopdrup blev også genvalgt til bestyrelsen, der herudover består af Gerda Sørensen. En bestyrelsespost er fortsat ubesat. Suppleanter er Erik Knudsen og Hanne Tindal Madsen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!