Onsdag d. 26. juni 2019 - �rgang 14

Det ringer på din dør på søndag

03-04-2019

Når det ringer på døren søndag den 7. april vil mange blive mødt med en indsamler med et personligt budskab på tøjet. Til årets landsindsamling bruger Kræftens Bekæmpelse igen et lille flag, hvorpå indsamleren kan skrive sit budskab - eller grunden til at være med.

Mange har mistet nære familiemedlemmer og venner, har selv sygdommen, eller har haft. Der er mange grunde til at støtte. Uanset hvilken grund, håber vi, at mange vil bakke op og tage godt imod indsamleren.

Det siger Else Hedelund fra Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling i Løgstør om søndagens landsindsamling.

I ”den gamle Løgstør kommune” har cirka 95 indsamlere meldt sig under fanerne, og alle ruter er næsten besatte.

- Det er heldigvis ikke så svært at skaffe indsamlere til den gode sag. Dog i yderområderne, hvor der skal bruges bil eller cykel, er der problemer med at finde indsamlere, siger Else Hedelund.

Sidste år indsamlede lokalafdelingen 70.000 kr., og håbet er at tangere eller slå det på søndag. Der er sat bøsser ud i mange butikker, og de er også til fri afbenyttelse.

- Hver eneste krone tæller med. Intet beløb er for stort eller for lille. Desværre kan vi ikke tage imod betalingskort, men MobilPay kan bruges, og ellers så husk at veksle til kontanter, så der er lidt til bøsse. Det er det enkleste, eller brug telefonen, slutter Else Hedelund.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!