Mandag d. 26. oktober 2020 - �rgang 15
Fra venstre ses Mioo Hathaw, Nordea, Benny Hansen, formand for Løgstør Håndboldklub, samt to af e-sportsforeningens trænere; Mathias Madsen og Nicklas Bech Kristiansen.

E-sportsforening i Løgstør får tilskud til nye gamerstole

23-09-2020

Løgstør Håndboldklub har fået et tilskud på 15.000 kroner fra Nordea Lokalpulje. Pengene er brugt til nye gamerstole til klubbens e-sportsafdeling.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Man skal sidde godt, når man er gamer. Stolen er måske næsten lige så vigtig som computeren for rigtige gamere, og dem er der 25 af i Løgstør E-sportsforening under Løgstør Håndboldklub.

Forleden fik klubben et dejligt besøg af bankrådgiver Mioo Hathaw fra Nordea i Aars. Han kom med en pengegave på 15.000 kroner, som et kærkomment tilskud til de nye gamerstole, klubben har indkøbt. Pengene er bevilget fra Nordeas Lokalpulje.

E-sportsforeningen har klublokale på 1. sal i Kultur- og Idrætscenter Lanternen, og foreningen forventer, at der snart starter yderligere omkring 15 medlemmer i de nye gamerstole.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!