Søndag d. 21. juli 2019 - �rgang 14
ARKIVFOTO

Eksotisk messe i Vesthimmerland udvider

07-01-2019

Dyr fra verdens mest fjerne og eksotiske egne til Nordjyllands største eksotiske messe i Messecenter Vesthimmerland.

Messecenter Vesthimmerland slår dørene op for Nordjyllands største eksotiske messe lørdag d. 19. januar 2019, hvor der bliver mulighed for at se en fauna af eksotiske dyr fra verdens mest fjerne og eksotiske egne.

- Vi gennemførte for første gang Nordjyllands Største Eksotiske Messe for et år siden i januar 2018, hvor vi virkelig blev rendt over ende af både udstillere og publikum. Besøgstallet kom sidste år op på 2.500 personer, hvilket er fantastisk flot for en nystartet messe, der afvikles på en enkelt dag, udtaler Marianne Poulsen, vicedirektør i Messecenter Vesthimmerland og uddyber:

- Messen bliver besøgt af mere end 60 stillere fra flere lande i Europa. Vi øger udstillingsarealet med mere end 50% i forhold til sidste år – simpelthen fordi vi oplever en kæmpe interesse for vores messe. På messen får vi i år besøg af en bred vifte af eksotiske dyr, ligesom der også vil være en stor udstilling af fugle.

Herning Reptil Park har en stor stand på messen, hvor de udstiller en bred vifte af eksotiske dyr. De har bl.a. en angus varan, en stor dumeril varan, hornfrø og aligator snapskildpadde, ligesom reptil parken også medbringer den kendte steppevaran ”Vagner”, der var døden nær, da den blev fundet iskold på en tennisbane i Jylland i efteråret 2018.

Der er også mulighed for at besøge brilleuglen ”Molly”, der er en stor ugle med en højde på ca. 50 cm. og et vingefang på mere end 100 cm. Brilleuglen kan nedlægge dyr på op til 4 kg – og det på trods af at den selv kun vejer ca. 1 kg.

- Vi får i år også besøg af Danmarks mest kendte fugleedderkop ”Rosa-Lina”. Jan Sørensen, der udstiller den kendte fugleedderkop, er ekspert i at kurere araknofobi hos folk, der er bange for edderkopper. Et besøg på denne stand kan dermed være med til at kurere nogle af de frygtede fobier, som mange har overfor edderkopper, insekter og krybdyr, slutter Marianne Poulsen.

Ud over fugleedderkopper, er der også rig lejlighed til at stifte bekendtskab med slanger, snoge, øgler, varaner, vandrende pinde, vandrende blade, billelarver, skorpioner, gekkoer, snegle, karkelakker, frøer, afrikanske dværgpindsvin, eksotiske fugle samt rovfugle og en masse udstillere med tilbehør.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!