Torsdag d. 21. februar 2019 - Årgang 14

Ekstraordinært bogudsalg i Løgstør

12-02-2018

Balle i Løgstør kickstarter torsdag morgen klokken 7 et stort bogudsalg, hvor der gives hele 75 procent rabat.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Der er både smurte rundstykker og kaffe på kanden til de morgenfriske, når boghandler Jørgen Balle i Løgstør skyder et stort bogudsalg i gang på torsdag. Butikken er fyldt med nye og nyere bøger, som den garvede boghandler har opkøbt fra et par andre bogforretninger, som har måttet lukke.

- Jeg har købt alle de bøger, jeg kunne slæbe hjem, og det er prismærkede bøger, som vi nu undtagelsesvis sælger med 75 procent rabat. Det er noget, vi aldrig har prøvet tidligere, siger Jørgen Balle.

- Det er selvfølgelig beklageligt at måtte købe nye bøger hos to tidligere kolleger. Det er synd for branchen, men det er svært at være selvstændig boghandler, tilføjer Jørgen Balle.

For bogorme er det derimod et slaraffenland, der åbenbarer sig hos Balle, når afdækningspapiret på torsdag fjernes fra boghylderne. Til gengæld skal man nok ikke vente for længe, for der er højst 3-4 bøger i hver titel. Bogudsalget omfatter bøger indenfor alle genrer.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!