Fredag d. 22. januar 2021 - �rgang 15

Elsebeth er kandidat til at blive årets nordjyde

29-09-2020

Elsebeth Skadhauge fra Blære er en af de fem nominerede til Årets Nordjyde, som kåres torsdag den 1. oktober.

Spørg ikke efter hvad din landsby kan gøre for dig, men hvad du kan gøre for din landsby. Et ordsprog som Elsebeth Skadhauge har levet op til - og til fulde har realiseret igennem snart 25 år i Blære.

Elsebeth har en evne til at tænde den fakkel, der giver andre omkring hende lys i øjnene og en tro på, at ting kan lykkes. Hun tænder den glød, der i sidste ende er med til at forme den hverdag, som alle i Blære er en del af.

Elsebeth arbejder på Blære Friskole, som er hendes hjertebarn. Hun lægger hele sin sjæl i at børn og unge får de bedste forhold for at udvikle sig, får en god dannelse og redskaber til at klare sig videre i livet.

Ved siden sit arbejde på Blære Friskole er Elsebeth en ulønnet, frivillig ildsjæl, der utrætteligt og begejstret formår at gennemføre det ene store projekt efter det andet. Hun forstår at inddrage både børn, unge og ældre i alle de projekter, der er gennemført i Blære. Alle har noget at bidrage med, som hun siger. Det er også det, der er med til at skabe det store fællesskab, som er altafgørende for sammenholdet og udviklingen af Blære og omegn. 

Elsebeth har sat et aftryk i manges liv, der er så stort og varigt og betydningsfuldt, at hun nu er imellem de 5 finalister til Årets Nordjyde, som TV2 Nord står bag. Det er seerne, der via sms kan stemme på de fem kandidater. Se mere om Elsebeth Skadhauge her.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!