Tirsdag d. 20. august 2019 - �rgang 14

Emil Olsen valgt som formand for 3F Aalborg Ungdom

07-02-2013

Emil Olsen blev valgt til formand for 3F Aalborg Ungdom, da der i fredags blev afholdt generalforsamling. Emil Olsen er opvokset i Tolstrup og har boet i Aggersund i 2 år. Han blev opfordret til at stille op til posten, da den hidtidige formand måtte stoppe på grund af sygdom.

Emil Olsen, der også er formand for den vesthimmerlandske afdeling af Kommunistisk Parti i Danmark, takkede ja til posten og blev valgt uden modkandidat.

I praksis kommer Emil Olsen også til at være ungdommens repræsentant i 3F Aalborgs bestyrelse. Til daglig arbejder han som murersvend.

Emil Olsen mener fagbevægelsen er blevet for meget en serviceorganisation, hvor folk involverer sig for lidt.

"Det er blandt andet en af de ting, som vi i 3F ungdom i Aalborg nu skal til at arbejde med; en bevidstgørelse af betydningen ved at være organiseret og være involveret. Det betyder så samtidig, at vi kommer til at skulle blande os i debatten både fagligt og politisk og feks. skal tage stilling, når der kommer lovforslag fra regeringen og EU."

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!