Fredag d. 7. august 2020 - �rgang 15
Creole Catz

En havn fyldt med musik

20-07-2020

I den kommende weekend er der igen masser af musik på havnen i Løgstør. Længe så det ud til, at corona’en ville betyde aflysning af alle musikarrangementer – men nu er der musik flere steder på havnen, især fredage og lørdage. Her har bl.a. flere af restauranterne hyggemusik.

På fredag er det ”Drengene fra Nibe,” der spiller i Kulturladen. Gruppen har musikalske rødder i Nibe, der siden 60`erne har været kendt for et levende musikmiljø. Trommeslager, Jan Sandberg, kendt fra Nibeorkesteret The Bats og Den Lille Fede Nibefestival, har samlet ”Drengene fra Nibe” med Rasmus Søe, Morten Nørgård og Mads Dalum Poulsen, der spiller popmusik fra 60`erne, 70´erne, 80`erne og hit`s fra i dag og i morgen. Gruppen spillede sidste år til Torsdagsmusikken – og skabte høj stemning i Kulturladen. 

Gratis billetter kan bestilles på www.billetto.dk under sail-in-concert, hvis man vil være sikker på at få en af de 60 pladser. Men man kan også blot møde op og håbe på plads. Endelig kan man sidde i sin båd, sin autocamper, sin sofa derhjemme eller i haven og følge koncerten direkte på Youtube (Havnemusik i Løgstør) eller Muslingebyens Facebook-side. 

Fredag spiller Mads Toghøj på Muslingebyens Havnecafe.

Lørdagens ”Kanal Frokost Jazz” begynder i Østerbrogade kl. 11.00, fortsætter til den ny passage og slutter med halvanden times god jazzmusik leveret fra Limfjordsmuseets ”Limfjordsjolle,” der sejler frem og tilbage i Frederik VIIs Kanal og havnen med ”Creole Catz” om bord.

Det er et gennem-rutineret jazz-orkester, der med trompetisten Stig Fisker i spidsen er garant for musik til dem, der holder af god, gammeldags jazzmusik tilsat lidt nyere rytmer. Der er flerstemmig sang, da alle Creole Catz medlemmer også kan synge. New Orleans, swing, Louis Prima, Armstrong er på repertoiret – og såmænd også Lillers ”Sidder på et værtshus.” 

Til både fredag og lørdag kan der bestilles take-away-menuer fra Kanalfogedens Køkken og Restaurant Kulgården.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!