Tirsdag d. 19. januar 2021 - �rgang 15

Færre indsamlere samlede mere ind til Røde Kors

07-10-2020

Ved indsamlingen i søndags var færre indsamlere ude at samle ind i Løgstør til Røde Kors arbejde i ind- og udland, end det var tilfældet de seneste år. Det færre antal indsamlere gjaldt også Overlade og Ranum, men til trods for dette, så gav indsamling i år flere penge end sidste år. 

”Vi kom op på over 26.000 kroner alt i alt, som nu er overført til Røde Kors,” fortæller Karin Birgitte Sneskov, der sammen med Kirsten Fischer har stået for det praktiske omkring indsamlingen.

De to Røde Kors frivillige glæder sig især over, at alle tilmeldte indsamlere dukkede op, og på dagen kom ovenikøbet et par ekstra indsamlere hen til Jutlander Bank og bad om indsamlingsruter, bl.a. to elever fra Vesthimmerlands Gymnasium. På Røde Kors’ vegne vil repræsentanterne for den lokale Røde Kors afdeling hermed takke bidragyderne, indsamlerne og Lene Schjær-Jacobsen, der sørgede for korrekt optælling i Jutlander Banks lokaler.

Flere havde valgt at tage deres børn med eller som her Elsebeth Bandholm og Peter Vinde, der havde tre af børnebørnene med på turen rundt med indsamlingsbøsserne.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!