Tirsdag d. 14. juli 2020 - �rgang 15

Farsø går i offensiven på sociale medier

23-03-2019

Fejlslagen app-projekt afløses af nye digitale indsatsområder

Efter et mislykket forsøg på at lancere en særlig Farsø-app, som skulle samle byens handelsliv og foreninger, er man i Farsø Handelsstandsforenings nu klar til en ny digital offensiv.

Det oplyste formanden for Farsø Handelsstandsforening, isenkræmmer Jørgen Højrup Jensen, da han aflagde beretning på generalforsamlingen forleden, hvor han kunne fortælle, at man i stedet har fornyet og relanceret hjemmesiden farsoe,dk.

“Siden er nu klar og er gået i luften. Det er meningen, at alle i Farsø skal kunne bruge siden, at klubberne kan logge sig ind med undersider, at foreninger får et fælles online ståsted, at vi får en fælles kalender for Farsø med alle mulige slags aktiviteter, så det i den sidste ende skal være her, at man ser hvad der sker i Farsø”, sagde Jørgen Højrup Jensen.

Formanden kunne fortælle, at der også afsættes flere ressourcer til Facebook. Ikke fordi, det er et valg om, hvorvidt, man skal være der, men mere et valg om, gode man vil være.

“Strategien for at steppe op på sociale medier er, at vi vil ramme mulige kunder udenfor Farsø Avis dækningsområde. Vi vil forsøge at brande os, at øge kendskabsgraden til butikkerne i Farsø for de potentielle kunder og samtidig fortælle de gode historier fra filmene og portrætterne. Vi vil dele informationer om hvad der sker i hele 9640 –  i Farsø, men også i Strandby, Hvalpsund, Ullits og Vester Hornum. Vi vil forsøge at øge kundernes kendskabsgrad til os, til byen, til medlemmerne, til butikkerne og til de medarbejdere, der hver dag arbejder i Farsø. Alt sammen for at fastholde vort høje aktivitetsniveau og for at få kunderne til at handle i vores by, så vi undgår tomme butikslokaler” fastslog handelsformanden.

I beretningen kom formanden også ind på de mange aktiviteter, som man har sat i søen i 2018. Den største omsætningsmæssige succes er Black Friday, som er blevet så stor en succes, at den påvirker julehandlen så meget, at nu regner november og december som julehandel, hvor det tidligere kun var december, som kom under den kategori.

Blomsterhandler Gitte Frederiksen trådte ud af bestyrelsen, hvor hun er blevet afløst af Eva Rasmussen fra Nyt Syn.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!