Tirsdag d. 19. januar 2021 - �rgang 15
Lars Andresen til venstre er ny formand i støtteforeningen for Farsø Sygehus

Farsø Sygehus' støtteforening får ny formand

01-10-2020

Lars Andresen overtager formandsposten efter Kirsten Moesgaard.

23 medlemmer var i aftes mødt frem til generalforsamling i støtteforeningen for Farsø Sygehus. Det blev holdt på Farsø Hotel, så der var gang i mundbindene, når der skulle siges noget. Formand Kirsten Moesgaard valgte dog at aflægge årsberetningen siddende, så hun kunne undgå at tale med mundbind. 

Generalforsamlingen vedrørte 2019, så der skulle skues langt tilbage i tiden. Det skyldes, at generalforsamlingen i foråret blev udskudt på grund af corona. 

Det var på forhånd meldt ud, at Kirsten Moesgaard ikke ønskede genvalg som formand og at der allerede var fundet en kandidat til posten. Det er Lars Andresen fra Hvalpsund. Han er ligesom Kirsten Moesgaard også medlem af byrådet.

Else Vadsholt og Mette Lapirtis blev begge valgt i bestyrelsen i stedet for Birthe Finnerup og Christian Rode. Der var desuden genvalg til Gert Hosbond, Jesper H. Jespersen og Anna Marie Dahm Jørgensen. Efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig med Lars Andresen som ny formand. 

Mona Jensen og Christian Bach Iversen blev genvalgt som suppleanter. Sidstnævnte opfordrede til, at man næste år bør tænke på, at få Aars og Aalestrup repræsenteret i bestyrelsen, da de to byer ikke længere er repræsenteret. Generalforsamlingen var dog af den overbevisning, at det er vigtigere at have bestyrelsesmedlemmer, der brænder for sagen fremfor en geografisk repræsentation.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!