Lørdag d. 27. februar 2021 - �rgang 16

Fastelavn for de helt voksne

18-02-2021

I mandags var det fastelavns mandag. Denne dag plejer Plejecenter Solvang i Aars at have et dejligt og hyggeligt  besøg af børnehaven Markvænget. P.g.a. Corona restriktioner kunne det desværre ikke lade sig gøre i år.

Men så tog personalet initiativ til udklædning og tøndeslagning. Der blev købt tønder, som blev pyntet, og samtidig blev der kreeret flotte fastelavnsris. Selve tøndeslagningen foregik ude i hver bo enhed.

Der var en del medarbejdere og nogle enkelte beboere, der havde været i udklædningskassen. Det skabte stor morskab og især var det svært at genkende hinanden.

Der blev slået til tønden, så godt som kræfterne rakte, og det endte da også med, at der kunne kåres en kattekonge og -dronning.

Til sidst blev der serveret lækre godter og flødeboller, som blev nydt med et glas portvin eller Bailey.

Så selv om det foregik lidt anderledes i år, så fik beboerne en festlig og hyggelig formiddag. Dagens eftermiddagskage var naturligvis hjemmebagte fastelavnsboller.

Det kan være svært, at finde noget at glæde sig over i disse lidt trange tider, men Solvangs Venner forsøger hele tiden at finde på noget at glæde husets beboere med, selvom de i øjeblikket ikke kan komme. De havde fredag inden fastelavn bestilt fastelavnsboller til beboere og personale.

Centerleder Eva Grøn udtrykker stor taknemlighed over personalets kæmpe engagement for at give beboerne en god hverdag og samtidig glæder hun sig over, der nu igen er lukket op for besøg til beboerne.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!