Fredag d. 24. maj 2019 - Årgang 14

Fastelavnsfest i kirke og skole

04-03-2019

I søndags afholdte Vilsted Friskoles Støtteforening traditionen tro fastelavnsfest. Ca. 90 børn og voksne var mødt op til en hyggelig eftermiddag.

Det hele startede i Vilsted kirke, hvor konfirmanderne havde forberedt en gudstjeneste - dog en kort én af slagsen. De var lidt nervøse, men klarede det hele flot.

Bagefter var der tøndeslagning på skolen med efterfølgende kaffe, fastelavnsboller, slik og sodavand. Der blev givet gas i skolegården for at få tønderne ned, og der var en sund konkurrence om, hvem der kunne få tønden ned.

Der blev efterfølgende hygget i friskolens næsten færdige nybygning med kaffe og lækre fastelavnsboller. Børnene fik hver en - slikpose, sodavand eller juice samt frugt.

- Der blev kåret kattekonger og dronninger, bedst udklædt ved hver tønde, og så var der udtrækning af blomster og badebilletter på indgangsbilletten, fortæller Gitte Greth fra støtteforeningen.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!