Søndag d. 21. juli 2019 - �rgang 14

Fire turismeprojekter har fået støtte fra Samarbejds- og Udviklingspulje

26-03-2019

Den økonomiske hjælp går til spændende og turismerelaterede projekter i Vesthimmerland.

VisitVesthimmerlands Samarbejds- og Udviklingspulje på 50.000 kr., blev sat i verden med det formål at støtte turismeudviklingen i Vesthimmerland. Der kan søges puljer af kr. 5.000, kr., 10.000 eller kr. 25.000 pr. ansøgning. I løbet af januar og februar måned har VisitVesthimmerland modtaget ansøgninger til puljen.

”Projekterne, puljen har modtaget, spænder bredt og kan være med til at fremme turismen i vores destination. Det glæder os, at vores turismeerhverv er præget af udvikling, og ser muligheder for nye tiltag, som kommer såvel turisterne som turismeaktørerne til gode i form af samarbejder, nytænkning og kreativitet”, udtaler turistdirektør Jimmi Petersen.

Ansøgningerne der blev modtaget i puljen
Samarbejds- og Udviklingspuljen modtog 7 ansøgninger, hvortil der blev søgt beløb på 80.000 kr. i alt. Heraf opnåede 4 ansøgninger tilsagn til Advisory Board mødet d. 21. marts 2019, og dermed blev hele puljen på 50.000 kr. delt ud.

Advisory Boardet er VisitVesthimmerland rådgivningsorgan og består af repræsentanter fra turismeerhvervet i Vesthimmerland. Advisory Boardet vurderede i fællesskab alle 7 ansøgninger, hvoraf man i enighed valgte at uddele puljer til 4 ansøgninger, der var skarpt turismerelaterede ift. udvikling, samarbejder og nye tiltag.

Disse projekter har modtaget tilsagn fra Samarbejds- og Udviklingspuljen 2019
• Herregården Hessel: Hestedag, historisk dyrskue og himmerlandske fødevarer
• Jeppe Rosenskjold: Vandcykler i Frederik d. 7.’s kanal
• Aars Turistforening: Tænkestol (bænk) placeret ved Rævemosen i Aars
• Muslingebyen Løgstør med flere lokale aktører: Lokale fødevareaktører i fælles fødevaretelt til Muslingefestival 2019
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!