Tirsdag d. 23. april 2019 - Årgang 14
Væksthuset var mødt talstærkt op til modtagelse af Handicapprisen. Her er modtagerne flankeret af Ella Hansen (t.v.) og Doris Lauritzen fra Handicaprådet

Flemming Bonde og Væksthuset delte Handicapprisen 2018

04-12-2018

I går uddelte Handicaprådet i Vesthimmerlands Kommune årets Handicappris på Rådhuset i Aars. Prisen blev i år delt mellem to modtagere.

Handicapprisen uddeles til en eller flere personer, en kommunal arbejdsplads, virksomheder, organisationer eller foreninger i Vesthimmerlands Kommune, som har gjort noget særligt for mennesker med handicap.

Flemming Bonde modtog prisen for hans store og mangeårige arbejde med Botilbuddet Lounsgaarden/dagsbeskæftigelse. Flemming har startet tilbuddet op, og gennem årene været med til at udvide og udvikle tilbuddet. Han har i alle årene været utrolig engageret i at give de unge et helt specielt tilbud om reelt arbejde, en hverdag så tæt på det normale som muligt, samt udviklet selvstændighed og sociale kompetencer hos de unge. Flemming er altid med på sjov, og meget værdsat af de unge.

Flemming videregav checken på de 5.000 kr. til Lounsgaarden, som til dagens prisoverrækkelse havde to unge med, der begge var meget glade for at modtage pengene.

Væksthuset i Løgstør modtog prisen for deres store arbejde med at hjælpe unge mennesker med særlige behov ud på arbejdsmarkedet via de socialøkonomiske virksomheder Jan-Tex (2015) og Blomsteriet (2018).

Væksthuset formår i de socialøkonomiske virksomheder at skabe struktur i hverdagen, trygge rammer og med stor tillid til de unge, hjælper de dem med at blive mere selvstændige, således de unge udvikler sig og flere i dag eksempelvis kan betjene kunder på Jan-Tex.

Væksthuset modtog en check på 20.000 kr., der ligeledes skulle deles med brugerne.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!