Fredag d. 7. august 2020 - �rgang 15

Flere coronateststationer popper op i Vesthimmerland

02-07-2020

Løgstør Sognehus, Dr. Ingrid Hallerne i Farsø og Messecenter Vesthimmerland kommer den kommende uge til at lægge gulv til Region Nordjyllands rullende teststationer.

398 mennesker nåede at blive testet, da Region Nordjylland i samarbejde med Vesthimmerlands Kommune i går åbnede en midlertidig teststation i Aars, hvor folk uden symptomer på corona, kunne komme forbi og blive testet.

Den ekstra test-indsats i Vesthimmerland kommer på baggrund af en stigning i antallet af smittetilfælde i kommunen. Det er en bustur til Bornholm, der mistænkes for at være den direkte årsag til smittespredningen i Vesthimmerland.

Nu er der arrangeret yderligere tre dage, hvor der testes i Vesthimmerland. På søndag den 5. juli testes der igen i Aars. Det sker i Messecenter Vesthimmerland. 

Mandag den 6. juli er der teststation i Dr. Ingrid Hallerne i Farsø, og endelig torsdag den 9. juli kan man blive testet i Løgstør Sognehus. I uge 29 er der planlagt en testdag i Aalestrup, men den er endnu ikke offentliggjort.

For at blive testet skal man være over 18 år, være uden symptomer og medbrringe sit sundhedskort.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!