Søndag d. 9. august 2020 - �rgang 15
Fra venstre ses assurandør Henrik Dalgaard Nielsen, Himmerland Forsikring og Tom Cortsen, Løgstør IF som er ”tovholder” på afviklingen af Himmerland Forsikring Cup. De er klar til at give bolden op til Himmerland Forsikring Cup 2020.

Fodboldstævne forlænger med sponsor - og sætter ny rekord

01-12-2019

Himmerland Forsikring fortsætter som sponsor for Vesthimmerlands største indendørs fodboldstævne i Løgstør.

Når Løgstør IF den sidste weekend i januar og første weekend i februar i 2020 afvikler sit store, årlige indendørs stævne i fodbold i Lanternen i Løgstør, forventer primus motor Tom Cortsen, at der bliver deltagelse af over 250 hold, hvilket er mere end 50 hold mere end i 2019 hvor stævnet havde rekorddeltagelse. Stævnet er på få år gået fra at blive afholdt over én weekend, til nu at dække to fulde weekender.

I 2019 udgaven tiltrak Himmerland Forsikring Cuppen ikke færre end 1600 spillere og lige så mange forældre fra nær og fjern.
Stævnet er for både drenge og piger lige fra U6 til U18, og for Lanternen er det også det længstvarende arrangement i løbet af året.

Også i årene 2020-2022 kommer stævnet, som har mere end 25 år på bagen, til at hedde Himmerland Forsikring Cup, da  Løgstør IF og Himmerland Forsikring har lavet en 3-årig forlængelse af aftalen om navnesponsoratet.

- Vi har igennem de sidste år, hvor vi har været navnesponsor for stævnet haft et rigtigt godt samarbejde med arrangørerne fra Løgstør IF. Vi synes samtidigt selv, at det er en god måde at bakke op om de mange de nordjyske fodboldklubber, som deltager med hold til stævnet, da vi ikke har mulighed for at sponsorere alle lokale klubber i hele Nordjylland. Derfor er det en god måde, at vi kan være medvirkende til at alle spillerne fra de klubber der med hold deltager i stævnet får nogle gode både sportslige og hyggelige dage sammen, siger Jesper Færch fra Himmerland Forsikring.

Aftalen betyder, at Himmerlands Forsikring vil komme til at indtage en særdeles synlig plads også de kommende år, når fodbolden ruller til det store stævne, hvor op mod 100 frivillige også træder til for at få det hele til at spille.

Tom Cortsen fra Løgstør IF oplyser, at der i 2020 vil være endnu flere præmier at kæmpe om, ligesom der stadig gøres meget ud af at skabe en rigtig gode stemning ved stævnet i form af navneopråb, musik og indløb til finalekampe.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!