Torsdag d. 22. august 2019 - �rgang 14
ARKIVFOTO: Folketingsmedlemmerne Karsten Lauritzen og Bjarne Lausten (til højre) er igen i år guider til årets Kanal Rally i Løgstør. Her ses de sammen med tidligere MF'er Pernille Vigsø Bagge.

Folketingsvalg eller ej - MF'ere kommer til Kanalrally i Løgstør

07-05-2019

Chancen for at der afholdes valg til Folketinget den 26. maj, hvor der også er Kanal Gourmet & Kultur Rally i Løgstør, er relativ stor. Men to folketingsmedlemmer har lovet at give et nap med ved det store arrangement ved Frederik Den VII's Kanal.

Holdene ved årets Kanal Gourmet & Kultur Rally bliver mindre end tidligere, så deltagerne lettere kan høre guidernes fortællinger om Løgstør og kanalen. Til gengæld bliver der flere hold, så der fortsat er omkring 300 billetter til salg. De fleste hold er dog helt eller næsten udsolgt.

Der sættes også flere både ind til at sejle de mange gæster tilbage til Løgstør, når de har gået turen til Lendrup og smagt på de mange gastronomiske og kulturelle indslag undervejs.

-Vi har haft et stort forsalg af billetter til Kanal Gourmet & Kultur Rallyet. Glædeligt er det, at rigtig mange kommer udefra og at der er tilmeldt deltagere fra hele landet og Norge. Det viser, hvor populært rallyet er på det ottende år, det afvikles. Et tiltag, der viser hvordan vi i Løgstør kan arbejde sammen om at præsentere byen og omegnen. Vi har meget at være stolte af, siger Jens Lauritzen, der er Lions Club Løgstørs tovholder på arrangementet.

Selv om der er stor mulighed for, at der på dagen også bliver folketingsvalg, så har skatteminister Karsten Lauritzen og folketingsmedlem Bjarne Laustsen givet tilsagn om at være guider på hver sit hold.

–Jeg holder mit ord og møder op, siger Bjarne Laustsen, der har været guide i de syv år Kanal Gourmet & Kanal Rallyet har været afholdt.

- En god tradition, hvor jeg får genopfrisket de mange minder, jeg har fra min tid som autolakerer i Løgstør. En herlig måde at have kontakt med folk på. Vi får snakket om en masse ting, om egnen og naturen. Der bliver tid til en historie, som får smilet frem. Det samme om kanalens historie, Limfjordens funktion gennem årene, den herlige natur og meget andet.

Overskuddet fra arrangementet går ubeskåret til humanitært og kulturelt arbejde.

Klik her for tilmelding og yderligere information om Kanal Gourmet & Kultur Rally

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!