Lørdag d. 17. august 2019 - �rgang 14

Forårskoncert på Haubro Friskole

14-05-2019

Så kom foråret til Haubro. Det blev markeret ved en velbesøgt og hyggelig forårskoncert for friskolens elever og deres pårørende i torsdag den 9. maj.

Friskolens sal blev fyldt til bristepunktet. Hele dagen stod i musikkens tegn for både de små og store elever, som skulle pudse de sidste detaljer af inden aftenens optræden. Alle eleverne har hele året arbejdet med forskellige musikgenre i musiktimerne under ledelse af musiklærerne Bente Hvass og Torben Larsen. Derfra havde de udvalgt nogle numre, der skulle fremføres for forældrene.

Af sange spillet af klasserne kan bla. nævnes: ”Tazan Mamamia, Midt om natten og september”. Koret kom og viste, hvad de har øvet og sang bla. ”i nat er vi ladt”.

9. klasse har længe øvet sig i hvert frikvarter, da de giver den gas med fuld udklædning. De har i denne uge siddet mange timer til skriftlige prøver og er denne aften klar til at vise publikum alt hvad de har lært i deres musiktimer i de sidste 10 år, hvor de nu har været elever på friskolen. Det er deres sidste aften på friskolens egen musikalske scene.

Ved 18.30 tiden gik det første klasseband på scenen og derefter fulgte en god times tid med rock, børnesange, rhythm and blues, fædrelandssange, sang.

Af alle friskolens elever går en stor del af dem også til frivillig musik i deres fritid i Vesthimmerlands Kommunes kulturskole. Disse elever mødte op som stolte solister med deres øvede numre og modtog flotte applaus fra klassekammerater, forældre og bedsteforældre.

Aftenen sluttedes af med et stort lækkert kagebord, hvor 6. klasses forældre havde forberedt kager til alle fremmødte.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!