Fredag d. 24. maj 2019 - Årgang 14

Forårsmessen ”Forår i Lanternen” slår alle rekorder

06-03-2019

MCVH Messecenter Vesthimmerland & Kultur- og Idrætscenter Lanternen kan melde alle standpladser udsolgt til ’Forår i Lanternen’.

Forårsmessen, der afvikles i Kultur- og Idrætscenter Lanternen i  weekenden den 16. – 17. marts 2019, tegner til at blive en stor succes igen i år – takket være et godt samarbejde på tværs af byerne i Vesthimmerland.

- Vi oplever en helt enorm interesse og opbakning fra erhvervslivet og detailhandlen i hele Vesthimmerland for at komme med på Forår i Lanternen, udtaler Brian Otte, direktør i MCVH Messecenter Vesthimmerland – ja faktisk har vi måttet finde ekstra arealer til standpladser – både indenfor og udenfor i Lanternen, for at imødekomme alle forespørgsler.

Unikt samarbejde
”Forår i Lanternen” blev i 2017 afviklet første gang i et samarbejde imellem MCVH Messecenter Vesthimmerland og Kultur- og Idrætscenter Lanternen. Messen blev en stor succes, med mere end 4.000 besøgende og en Lanternen, der også dengang var fyldt med mange spændende udstillere.

- MCVH Messecenter Vesthimmerland har stor erfaring med at arrangere messer og et stort netværk af udstillere, som vi kan henvende os til. Denne erfaring kombineret med at Løgstør har nogle fantastisk velegnede rammer for afvikling af forårsmessen i Lanternen sammenholdt med en utrolig stor opbakning blandt byens foreninger, handlende og erhvervsliv, gør dette samarbejde helt unik, fortsætter Dorte Svenningsen, centerleder i Kultur- og Idrætscenter Lanternen.

Mere end 80 udstillere har meldt deres ankomst med et væld af nyheder og spændende produkter indenfor kunst, bolig, biler, camping, havemøbler, tøj, brugskunst, hotel- og restaurant, blomster og planter samt meget mere.

Spændende program
Der vil være masser af underholdning – både for børn og voksne. Løgstør Bio åbner dørene og viser børnefilm igennem hele messens åbningstid både lørdag og søndag, og der er gratis popcorn til alle børnene.
Lørdag bliver der også besøg af ”Tryllestøv” – den sjove tryllekunstner, der er kendt fra ”Danmark har Talent”, hvor hun tog Jarl Friis med storm. Hun blev Danmarksmester i børnetrylleri i 2016. Tryllestøv laver en masse ballondyr til alle børnene under showet.

Til de voksne er der underholdning med ”Rogers” – et band, der med Kenneth Rogers i spidsen, synger og spiller helt fantastisk – der kommer besøg af politikere i ”Den varme stol”, der under en sjov og anderledes ledelse af Christian Mejdahl, fhv. formand for Folketinget, bliver udfordret med sjove spørgsmål om alt i øst og vest(himmerland) op til det forestående folketingsvalg.

Løgstør Handelsstandsforening er også på banen med et storstilet modeshow på Spar Nord Scenen søndag eftermiddag.

Åbningstalen afholdes af borgmester i Vesthimmerlands Kommune, Per Bach Laursen.

- Vi glæder os til at slå dørene op til egnens største forårsmesse i Løgstør i weekenden d. 16. – 17. marts, slutter Dorte Svenningsen og Brian Otte i forening.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!