Onsdag d. 30. september 2020 - �rgang 15

Formiddagscafé med leder af Barnets Blå Hus

07-09-2020

Efter en lang coronapause uden de månedlige formiddagscaféer blændede Løgstør Sognehus mandag formiddag igen op for det populære, sociale arrangement. Som sædvanligt startede de fremmødte med en morgensang i kirken, inden de gik til kaffebordet, der som noget nyt var inddelt i firmandsborde for at overholde afstandskrav.

24 mennesker havde fundet vej til Sognehuset, og de kunne efter kaffen høre en veloplagt Ole Smed fortælle om Barnets Blå Hus i Aars, som er et mødested for børn af alkohol- eller narkomisbrugere.

Ole Smed fortalte om nogle af de tanker, som børn af misbrugere tunler med, og det er faktisk slet ikke for børn. Omkring 20 frvillige er med til at drive Barnets Blå hus foruden de tre ansatte psykoterapeuter og Ole Smed, som er daglig leder.

Barnets Blå Hus i Aars drives af Blå Kors - deraf navnet. Huset er faktisk hvidt - men har fået doneret et blåt legehus, som der også i børnenes univers er harmoni mellem navn og huset. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!