Søndag d. 24. januar 2021 - �rgang 15
Fra venstre ses Henning Als, Asger Andersen (formand for Kultur- og Fritidsudvalget) og Poul Erik Pedersen (formand for Fritidsrådet)

Fritidsprisen i Vesthimmerland gik til Als

17-12-2020

Vesthimmerlands Fritidspris blev skam indenfor kommunegrænsen, for Als er efternavnet på vinderen, der bor i Simested.

For 2 år siden rykkede AIF basketafdelingen fra Aalestrup til Simested hallen. Her blev de modtaget af Henning Als, der er er kasserer i Østhallen i Simested. Henning tog fra dag ét fantastisk godt imod basketballspillerne med venlighed, varme og lyst til at arbejde med de unge menneskers spring- og balanceteknik.

Henning Als er gammel spring- og idrætsinstruktør, og det har de unge basketspillere i den grad nydt godt af. Han tager airtracken frem hver tirsdag og underviser alle ungdomsholdene i spring- og balance teknikker. Det har haft en mærkbar positiv effekt for spillerne på basketbanen.

Nu har Henning Als fået Vesthimmerlands Fritidspris 2020, fordi han har ydet en særlig indsats inden for fritidslivet i Vesthimmerlands Kommune. 

Prismodtageren vælges blandt forslag fra borgerne, og det er Fritidsrådet, der udpeger årets modtager. Prisen består af en statuette udført af
bronzestøber og billedkunstner Lene Purkær og en pengegave på 3.000 kr. samt et diplom.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!