Mandag d. 25. marts 2019 - Årgang 14
En del af revyholdet i Gedsted: Bagerst: Betttina, Niels, Kirsten. Forrest: Anna, Nina

Gedeskægsrevy i Gedsted

11-06-2018

Igen i år - vist nok som gang nr. 40 i træk - vil der i forbindelse med byfesten i Gedsted blive opført en Gedeskægsrevy. Det bliver ligesom de sidste mange år på Gedsted skole, og det sker onsdag d. 20. og torsdag d. 21. juni.

Nogle år har scenen på skolen knap nok kunnet rumme de mange medvirkende, andre år har der været færre aktører. I år er et af de andre år, hvor 6 aktører må løbe lidt hurtigere for at afvikle revyen. Den lille flok, der mener, at der selvfølgelig også skal være lokalrevy i år er Anna Hvilshøj Buus Pedersen, Kirsten Mohr, Bettina Michaelsen, Nina Christensen, Mia Lund Jørgensen og Niels Heebøll. Samme flok har også leveret en del af teksterne til revyen suppleret af Vagn Reitz, Erik Holst, Eli Holm og Erik Kragelund.

Inden revyen går over scenen, er der blevet øvet intenst i små 4 uger, og helt som der plejer, bliver der lavet store og små justeringer lige til det sidste.

Niels Heebøll er tovholder og lover, at der med glimt i øjet bliver kommenteret på årets begivenheder i Gedsted og omegn som f.eks. polemikken om lægehuset, de mange aktiviteter på plejecentret, områdefornyelsen, lidt kommunalpolitik og en interessant nytårskur for kvinder. Dertil kommer lidt almindelig fjolleri og en skæv vinkel på nogle af tilværelsens trængsler i almindelighed.

Den trofaste duo Henning Højen og Tage Asp sørger for det musikalske, og Hyrdeparret vil gøres deres for at væskebalancen er i orden.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!