Søndag d. 24. januar 2021 - �rgang 15

Genbrugsbutik appellerer om hjælp til at holde åbent

14-12-2020

Hos Danmission Genbrug på Torvegade 5 i Løgstør sender man nu en appel til byens borgere om at hjælpe med at holde butikken åbent.

Der er brug for lokale hænder, der kan træde til for at holde genbrugshjulene i gang i Danmission Genbrug, hvor mange af butikkens sædvanlige frivillige må blive hjemme på grund af corona-situationen.  

Igennem en længere periode har butikken haft reducerede åbningstider og helt lukket om lørdagen. Med en appel til byens lokale er håbet, at man igen kan åbne op om lørdagen.  

"Det er rigtig ærgerligt for bylivet, og de formål der modtager overskuddet fra butikken, at vi må holde lukket om lørdagen. Derfor appellerer vi til, at man melder sig til fx at tage en vagt af 2-3 timers varighed en lørdag om måneden," siger Tom Sand Egeskov, der er udviklingskonsulent i Danmission Genbrug.  

Han understreger, at det ikke kræver særlige forudsætninger at melde sig som lørdags-vagt, der vil blive sørget for oplæring, og man kan føle sig helt corona-sikker i butikken, hvor alle retningslinjer overholdes.  

"I den her tid, hvor vi måske savner at gøre noget sammen ud af huset, så er det oplagt at melde sig som familie til at tage en lørdagsvagt om måneden. Vi garanterer for, at det både er sjovt og hyggeligt at tage en tjans i genbrugsbutikken og samtidig er man med til at holde gang i butikslivet i byen," siger Tom Sand Egeskov og uddyber:  

"Det kan også være, at man er hjemsendt fra sit sædvanlige arbejde og har lyst til at træde til i butikken i hverdagene, så er man også meget velkommen. Vi tager imod alt den hjælp og opbakning, vi kan få".  

Har man lyst at donere lidt af sin tid til et velgørende formål, så meld dig på https://danmission.dk/genbrug/frivillig/ 

Det går pengene til  

Overskuddet fra genbrugsbutikken går til Danmissions indsats for at skabe bedre levevilkår for udsatte, passe på naturens ressourcer og støtte fredsarbejde i Asien, Afrika og Mellemøsten. Danmission er en folkekirkelig organisation, der blev grundlagt for knap 200 år siden.   

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!