Mandag d. 26. oktober 2020 - �rgang 15

Generalforsamling gør status på Farsø Sygehus

23-09-2020

Bestyrelsen for Støtteforeningen for Farsø sygehus valgte i foråret at udsætte den ordinære generalforsamling til onsdag den 30. september kl. 19.30, og denne aften vil borgmester Per Bach Laursen på den åbne del af generalforsamlingen opdatere medlemmerne på, hvordan kommunen bakker op om det lokale sygehus.

Der vil blive gjort status på, hvor langt kommunen er med planlægning af nyt sundhedshus i Farsø. Der bliver mulighed for en drøftelse af, hvordan man kommer videre omkring den manglende lægevagt, og sundhedsudvalgsformand Palle Jensen har sagt ja til at være aftenens dirigent.  

- Så der vil på alle måder være rig lejlighed til at lytte til toppolitiske udmeldinger - og til overfor vore kommunale repræsentanter at komme med gode ideer for fremtiden, siger Kirsten Moesgaardm der er formand for støtteforeningen.

- Vi var så heldige i den forløbne sæson, at Jutlander Bank støttede foreningens arbejde med 60.000 kr. til anskaffelse af 2 infoscannere.  Det skylder vi en stor tak for, og den vil støtteforeningen selvfølgelig specielt udtrykke i forbindelse med generalforsamlingen. Vi er også glade for alle andre bidrag og kontingenter til foreningens arbejde. Dem glemmer vi heller ikke at sige tak til, siger Kirsten Moesgaard.   

Støtteforeningens bestyrelse har i år bevilget en speciel badestol til den palliative afdeling.  Der blev også penge til i samarbejde med Lions Club at bevilge et beløb til indkøb af en benpressemaskine til brug for genoptræning af patienter på sygehuset.

- Støtteforeningens bestyrelse ser frem til en god og informativ aften, og vi håber, at mange vil komme og deltage både i generalforsamlingen og i den åbne del af aftenens program sammen med borgmester Per Bach Laursen, slutter Kirsten Moesgaard.

Se annoncen for aftenen her.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!